ELEGÁNS FOTÓKAT KÉSZÍTÜNK

Korecz Márk vagyok, a Corporate-Photo tulajdonosa. 2008 óta fotózom hivatásszerűen. A munkám szempontjából fontos megjegyeznem, hogy a Nemzetközi Üzleti Főiskolán végeztem közgazdászként, ahol többek közt kisvállalkozás menedzsmentet, vállalati üzletpolitikát és stratégiát, illetve marketinget tanultam. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy későbbi szakmám, az alkalmazott fotográfia során könnyebben együtt tudjak működni vállalati ügyfeleimmel. A céges arculat fotózásokon, üzleti portréfotózásokon a hozzáértő ügyfelekkel a legtöbb alkalommal egy az elképzelésünk, azok számára pedig, akik kevésbé biztosak az elképzelésükben, szívesen adok tanácsot ahhoz, hogy vállalati arculat fotózás során olyan képek készüljenek, melyek támogatják a cég marketing céljait, hozzájáruljanak a céges arculat kialakításához, harmóniában vannak a vállalati filozófiával, mely fontos eleme az ügyfél felé történő kommunikációnak.

 

2008 óta fő profilom a reklámfotózás és az ipari fotózás, jóllehet Budapesttől 40km-re lakom, de tevékenységem kiterjed az egész országra. Nem okoz gondot az sem, ha a céges portré fotózást külső helyszínen kell végezni, ahogy az is megoldható, ha a vállalati portréfotózás műteremben kell történjen. Stúdióban is otthonosan mozgom, hiszen 1,5 évig egy budapesti műterem vezetője voltam, illetve jelenleg is vakus világítástechnikát tanítok, illetve a legnagyobb hazai világítástechnikai cég terméktesztelője és bloggere vagyok.

 

Referenciáim között olyan komoly cégeket tudhatok az üzleti portréfotózás, ipari fotózás, arculati fotózás, vagy épp reklámfotózás területén, mint a Bisnode, a Penny Market, a HÁDA, a Fradi, Budapest Főváros Kormányhivatala, a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Tungsram-Schréder, az ELIOS, az AluKönigStahl, az EGIS, a Siemens, vagy az Accent Hotels. Rendezvényfotó területén pedig a Ragazzart, a FotóSarok, vagy a Mis&Bos, mely ügynökségek révén lassan megszámlálhatatlan rendezvényfotózáson vettem részt az HBO-nál, az Invitelnél, a Siemensnél, az FTC-nél, de fotóztam a MST-FISESZ/FIGAMU kongresszuson, Tigáz és Mediacom rendezvényeken, és az I Love Balaton sportrendezvényein is, hogy csak néhányat említsek. 

KIK VAGYUNK?

Alkalmazott fotográfus, a Corporate-Photo vezetője, és fő fotósa

Sminkesek

Asszisztens és fotográfus