01

SZOLGÁLTATÁSOK

ÜZLETI PORTRÉFOTÓZÁS

...HOGY MEGNYERJE ÜGYFELEI BIZALMÁT

A jó vállalati portréfotó nem csak a legelőnyösebb arcát mutatja be a cég dolgozóinak, de összhangban áll a cég üzleti filozófiájával, a céges arculattal, vagy épp arculati kézikönyvvel.

 

Egyre több hazai kis- és középvállalat jön rá arra, hogy mennyivel jobb, személyesebb kapcsolatot tud kialakítani ügyfeleivel, ha “arcot ad” a tevékenységéhez, és nem csak egy név, vagy egy emailcím mögé bújik a support, a sales, vagy a vállalat személyi állományának bármely tagja. Ma már nem csak a felsővezetők kiváltsága, hogy egy igényesen lefotózott üzleti portré kerüljön ki róluk a nyilvánosságra, hanem mindenkié, aki a cégnél dolgozik és kapcsolatba kerül az ügyfelekkel, a sajtóval stb. Csak hogy egy példát említsek, a Bisnode üzletkötői több mint 40-en vannak, de mindenki büszkélkedhet egy céges portré fotóval, amit használnak a weboldalon, email aláírásban, belső kiadványokban stb. A Tungsram-Schrédernél ugyanerről beszélhetünk, csak 120 fővel.

 

A megfelelő workflow-val, illetve a digitális technika maximális kihasználásával akár egy középvállalat teljes személyi állományának lefotózása, képeinek feldolgozása és rendszerezése is kényelmesen megoldható, ahol igény esetén az ügyfél, vagy maga a lefotózott személy választhatja ki a számára legjobban tetsző portréfotót, ami retusálásra és felhasználásra kerül. A legjobb, ha ez mindjárt a helyszínen megtörténik, ehhez nyújt segítséget a mai technika. 

Mindehhez nem is szükséges feltétlenül műterembe vonulni, hiszen a rendelkezsére álló mobil stúdiótechnika, továbbá a helyszínre kivonuló sminkes(ek) és asszisztencia segítségével akár a cég telephelyén is megoldható a stúdióminőségű fotózás felár nélkül. 

 

IPARI FOTÓZÁS

Az indusztriális fotózás egy speciális téma, ahol különösen szükséges a fotográfus tapasztalata és szakmai hozzáértése. Számos gyártócégnek, szállodának és hivatalnak készítettünk már arculati fotókat, speciális termékfotókat, illetve örökítettük meg a legszebb referenciamunkáikat, hogy azokat felhasználhassák a katalógusaikban, weboldalukon és prezentációikban. 

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Vállalati konferenciák, kongresszusok, céges események, csapatépítők, partik, sajtótájékoztatók, termékbemutatók és tréningek rendezvényfotózását vállaljuk, ahol kevésbé a mennyiséget, mindinkább a minőséget és változatosságot tartjuk szem előtt. A rendezvényen akár több fotós is jelen lehet az esemény méretétől és létszámától függően. 

INFORMÁLÓDJON PÁR KATTINTÁSSAL!

 • Magas színvonalú céges portréfotózás

  1 óra

  40 000 magyar forint
 • Ipari fotózás, referenciafotózás, termékfotózás

  2 óra

  40 000 magyar forint
 • Látványos rendezvényfotók készítése céges eseményekről, rövid határidő...

  1 óra

  15 000 magyar forint